ZNAMO GA KAO REPERA I MUŽA ANE NIKOLIĆ Niste mogli da pretpostavite ČIME SE BAVE RODITELJI Stefana Đurića Raste

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2018, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNAMO GA KAO REPERA I MUŽA ANE NIKOLIĆ Niste mogli da pretpostavite ČIME SE BAVE RODITELJI Stefana Đurića Raste

Pevač otkrio!

Poznati srpski reper i začetnik balkatona Stefan Đurić Rasta u javnosti se prvi put pojavio sa svojim hitom "Kavali", a poslednjih meseci je u žiži interesovanja upravo zbog venčanja sa poznatom pevačicom Anom Nikolić.

PROCURILE ŠOK FOTKE! Ceca Ražnatović i Džej se LJUBE U USTA! Šta je bre ovo?!

O njegovom privatnom životu malo šta znamo, ali gostujući u jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emisiji, Rasta je priznao i otkrio ko ga je uveo u svet rege muzike.

ANOREKSIJA I OPERACIJE: Evo kako posle DEVET godina IZGLEDA Sandra Obradović, ŠOKIRAĆETE se!

ZAVIRITE! Kija Kockar u NAJSEKSI izdanju pokazala svoj LUKSUZNI stan! A kad stiže FRAJER? (VIDEO)

- Moj otac je zapravo bio taj koji mi je prvi pustio pesme Boba Marlija, gde sam ja shvatio da je to moj svet interesovanja - rekao je Rasta i dodao da je njegov otac profesor klasične nemačke filozofije na Filozofskom fakultetu u Beogradu, a majka je profesorka na Fakultetu bezbednosti.

FOTKA OBORILA INTERNET: Marija Šerifović u BIKINIJU - svi IZNENAĐENI njenim telom! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.