ŽENE SU GLUPE - nisu jednake muškarcima! Ana Nikolić BRUTALNA, progovorila o SP*RMI! Internet grmi, SKANDALOZNE REČI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ŽENE SU GLUPE - nisu jednake muškarcima!" Ana Nikolić BRUTALNA, progovorila o SP*RMI! Internet grmi, SKANDALOZNE REČI!

Uh!

Ana Nikolić se u poslednjih godinu i po dana retko oglašava na društvenim mrežama, ali svaki put kada to uradi napravi potpunu pometnju.

SNIMAK KOJI OSTAVLJA BEZ DAHA: Lepa Brena pokazala kako se sprema za koncert - pevačice će joj zavideti!

Nakon poslednje serije video snimaka na kojima je javno govorila o depresiji kroz koju prolazi zbog ulaska u petu deceniju života, Ana je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada upotrebila ovu platformu da iznese svoj stav o nejednakosti polova.

ADNANE?! JE LI REALNO?! Ugojio se PREKO 15 KILA, nije više isti čovek! Bio je pobednik rijalitija, a sada... (FOTO)

Apsolutna istina!

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Oct 11, 2018 at 8:14am PDT

- Mislim da su žene glupe zbog toga što se pretvaraju da su jednake u poređenju sa muškarcima. One su zapravo mnogo superiornije, i uvek su bile. Šta god da daš ženi, ona će to učiniti većim i boljim. Ako joj daš spermu, ona će ti zauzvrat dati bebu. Ako joj daš kuću, ona će ti dati dom. Ako joj daš namirnice, ona će ti dati obrok. Ako joj daš osmeh, daće ti celo svoje srce. Sve što joj daš ona umnoži i da ti mnogo više. Tako da ako joj daš bilo šta loše, ona će biti spremna da ti da kamaru g*vana - podelila je Nikolićeva citat britanskog književnika Vilijema Goldinga, dodajući da to "apsolutna istina", te da je spomenuti pisac muškarac koji zaista razume žene.

EMINA POBESNELA: Ne igrajte se sa ponosom majke! Našla se u centru skandala, morala je da se oglasi!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.