Izvor: N1 televizija, 02.Dec.2021, 19:51

Vlada nabavlja luksuzne garniture za vile koje koriste Brnabić i Vučić

U pojedine vile koje koriste najviši državni funkcioneri, među kojima su i Ana Brnabić i Tomislav Nikolić, uskoro će stići dve nove baštenske garniture sa LED rasvetom, a u zgradu Vlade stilske konferencijske stolice. U sklopu ove nabavke koja je vredna 2,3 miliona dinara ili oko 20.000 evra, predviđena je i kupovina četiri uređaja za sterilizaciju i prečišćavanje vazduha, koji bi, između ostalog, trebalo da sterilišu virus kovid 19, pišu novine Nova.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić,   Tomislav Nikolić

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Za luksuzni nameštaj u vilama Vučića i Brnabićeve Vlada izdvaja 20.000 evra

Izvor: Luftika.rs, 03.Dec.2021, 10:21

U pojedine vile koje koriste najviši državni funkcioneri, među kojima su i Ana Brnabić i Tomislav Nikolić, uskoro će stići dve nove baštenske garniture sa LED rasvetom, a u zgradu Vlade stilske konferencijske stolice.. U sklopu ove nabavke koja je vredna 2,3 miliona dinara ili oko 20.000 eva,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.