U OVAKVOM STANJU JE DO SADA NISTE VIDELI! Ana Nikolić objavila snimak, pa sve ŠOKIRALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U OVAKVOM STANJU JE DO SADA NISTE VIDELI! Ana Nikolić objavila snimak, pa sve ŠOKIRALA

Prava domaćica.

Poznata pevačica Ana Nikolić postavila je na društvene mreže snimak koji je izazvao veliku pažnju i pokrenuo lavinu komentara.

- Žurim na terasu da aplaudiram medicinarima... Što se mora nije teško! Ostanite kod kuće! - napisala je Ana u opisu klipa, koji je uzburkao javnost.

Zurim na terasu da aplaudiram medicinarima ❣️👏🏻🚑🚨🏩.. #stosemoranijetesko #stayathome

A post shared by >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Mar 30, 2020 at 10:49am PDT

Ona je pokazala svima kako usisava dok nema pomoć u domu tokom vanrednog stanja.

Pevačica je uhvatila stvar u svoje ruke i počela da usisava. Bila je u kućnoj varinatni u trenerci i crnoj majici gde je njeno poprsje par puta bilo u prvom planu.

BONUS VIDEO: KIJA ZAMEŠALA ZADNJICOM, SVE SE TRESE! Njen prljavi ples ostavio je sve BEZ REČI, svi gledaju u OVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.