Svi BRUJE o novoj VEZI Ane Nikolić sa izvesnim Dejanom, a nakon fotke kojuje pevačica objavila, OGLASILA SE NJEGOVA ŽENA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2021, 01:48

Svi BRUJE o novoj VEZI Ane Nikolić sa izvesnim Dejanom, a nakon fotke kojuje pevačica objavila, OGLASILA SE NJEGOVA ŽENA!

Imala je da poruči samo jedno!

Pevačica Ana Nikolić objavila je fotografiju koja je podstakla glasine da je u vezi sa oženjenim Dejanom, kojem sedi u krilu. Da situacija bude još gora, sliku je komentarisala Dejanova supruga i nije ih štedela.

Naime, Ana je na Instagram postavila sliku na kojoj sedi u krilu nepoznatog muškarca, on joj je naslonio glavu na rame i deluju veoma prisno. Reč je o Dejanu Nikoliću, a prema pričama oni su zajedno dva meseca, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ludo su se zaljubili i on je ostavio ženu.

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Na fotografiju su se nizali oprečni komentari, a jedan je ostavila i žena Aninog novog izabranika, Valentna.

- To je oženjen čovek koji zbog ološa ne zove i ne viđa svoju decu - napisala je ljutito.

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Pored nje nizali su se komentari i ostalih pratioca, i dok su neki javno negodovali drugi su je podržavali. Ana nije odgovarala na njih, ali ih nije ni obrisala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.