SVET u novom broju EKSKLUZIVNO OTKRIVA: OVAKO SE Rasta sveti Ani i njenoj porodici nakon razvoda!

Izvor: Svet, 16.Dec.2018, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET u novom broju EKSKLUZIVNO OTKRIVA: OVAKO SE Rasta sveti Ani i njenoj porodici nakon razvoda!

Taman kada smo pomislili da će razvod Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste proći u miru, počeo je rat. Osim što još uvek nije potpisao papire za sporazumni raskid braka, Rasta je prekinuo saradnju i sa svojim menadžerom Markom Nikolićem, Aninim rođenim bratom.
„Ana je najavljivala novi album, ali i tu je blokirana. Rasta je povukao pesme koje joj je uradio, a sada ne može ni da nađe saradnike jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << su svi stali na njegovu stranu. Odbili su je Buba i Jala, Korona i Rimski… Osim što ne zna šta će sa svojim poslom, Ana je ostala šokirana kada je i njen brat Marko ostao bez angažmana sa Rastom“, objašnjava izvor blizak ovom paru, i dodaje: „Ana se striktno držala dogovora koji su postigli sa advokatom. Rasta je mogao da uzma ćerku kad god je hteo. Umesto da se sporazumno razvedu i ona dobije alimentacija od 2.000 evra mesečno, sve još stoji jer Rasta nije potpisao papire iako je usmeno pristao na sve.“
Iz advokatske kancelarije Borivoja Borovića potvrdili su nam da Rasta već mesec dana nema vremena da dođe i potpiše papire za sporazumni razvod braka, što je ona odavno već uradila.
OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA NA SVIM KIOSCIMA!
KUPITE NOVI SVET! Sloba KONAČNO SVE PRIZNAO: NE MOGU BEZ KIJE, ŽELIM DA MI RODI DETE! Ekskluzivne fotke Darka Lazića, smršao 20 kila! Kako izgleda Karleušina nova kuća! Žika i Dajana OPET ZAJEDNO!

svetsvet
The post SVET u novom broju EKSKLUZIVNO OTKRIVA: OVAKO SE Rasta sveti Ani i njenoj porodici nakon razvoda! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RASTA SE SVETI ANI Reper nije potpisao razvod, pa povukao potez zbog koga je pevačica OČAJNA

Izvor: Blic, 16.Dec.2018

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta se još uvek nisu zvanično razveli jer se čeka reperov potpis, ali kako se pisalo, svi detalji razvoda su dogovoreni. Međutim, reper je sada povukao potez zbog kog je pevačica očajan, jer će joj itekako uticati na karijeru.

Nastavak na Blic...

Rasta blokira novi album Ane Nikolić

Izvor: Tracara.com, 17.Dec.2018, 01:07

Iako je Ana Nikolić mesecima unazad najavljivala novi album, od njega – za sada – nema ništa jer je iz priče izašao glavni producent, njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta. Kako pišu domaći mediji, Rasta je prekinuo saradnju sa svojim menadžerom Markom Nikolićem, Aninim rođenim bratom,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.