ŠOK PAPARACO ANE NIKOLIĆ Nakon što se hvalila MRŠAVIM izgledom USLIKANA u šopingu - izgleda NEVEROVATNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK PAPARACO ANE NIKOLIĆ Nakon što se hvalila MRŠAVIM izgledom USLIKANA u šopingu - izgleda NEVEROVATNO

Neprepoznatljiva!

Poznata pevačica Ana Nikolić muku muči sa viškom kilograma otkada se porodila.

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on May 23, 2019 at 12:12pm PDT

Mediji već duže vreme spekulišu o njenom povratku na scenu, ali to nikako da se dogodi. Čak i dok je bila van estradnih dešavanja, Ana je bila jedna od glavnih tema, pa se često pisalo o njenom turbulentnom odnosu sa sada već bivšim mužem Stefanom Đurićem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rastom.

Ipak, Ani je fizički izgled je pao u drugi plan otkad je na svet donela devojčicu Taru, te pevačica nije uspela da se izbori sa viškom kilograma već dve godine. Povremeno Ana objavi fotografiju na Instagramu, gde izgleda kao u "najboljim godinama", te je tako njena poslednja fotka izazvala burne reakcije, pa su svi isprozivali pevačicu da koristi fotošop, jer izgleda previše mršavo.

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on May 13, 2019 at 1:55am PDT

Paparaco našeg portala Srbija danas je uhvatio pevačicu u šopingu i stvarnost je nešto drugačija od njene poslednje fotke na Instagramu. Ana još uvek nije našla rešenje da sredi svoju kilažu, što je verovatno jedan od razloga što se još nije vratila na scenu.

Pogledajte kako ona izgleda, pa nam recite vaše mišljenje u komentarima!

NAJS*KSI SRPKINJA otišla u teretanu - tamo je nastao SNIMAK koji muškarcima ODUZIMA DAH! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.