Rasta priznaje da je sa Anom bio zbog fatalnog izgleda

Izvor: Tracara.com, 28.Sep.2019, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasta priznaje da je sa Anom bio zbog fatalnog izgleda

Rasta je nedavno dao zanimljiv intervjuu u kojem je odgovorio na prozivke našeg jutjubera Bake Praseta, ali i u kojem je prokomentarisao novi izgled Ane Nikolić. Naime, Baka Prase je nedavno objavio novu pesmu koja je brzo skinula Rastin hit Kombi sa vrha YouTube trending liste, zbog čega je jutjuber isprozivao repera na Instagramu. “Dajte Rasti vode i šećera, ubili smo ga sa prvog mesta, najjači smo ubedljivo.”, napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je Baka. Ubrzo je usledio i odgovor: “Jedan Baka Prase treba da ima svoj orden tu na YouTubu jer ga nema nigde druge, mora prosto na tom jednom mestu. Ako se tu ne desi nešto, onda mislim da je njegovo postojanje suvišno”, rekao je pevač za IDJTV. Njemu je u istom intervjuu traženo da prokomentariše novi izgled bivše supruge Ane Nikolić. Rasta je tada otkrio da je oduševljen, jer je upravo njen fatalni izgled jedan od razlog zbog kojeg je bio sa njom: “Stvarno nemam reči. Ja sam opet neko ko je bio sa njom zbog toga (izgleda i njene figure), tako da bi bilo suvišno da bilo šta komentarišem”.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Rasta na YouTubera: Postojanje Bake Praseta bez YouTuba je suvišno

Izvor: Tracara.com, 28.Sep.2019

Naš jutjuber Baka Prase nedavno je objavio novu pesmu, koja je očekivano vrlo brzo došla do prvog mesta YouTube trending liste. Kako bi se popeo na vrh, Baka je morao da svrgne repera Rastu, čime se pohvalio na Instagramu. Naime, brzo nakon što je osvojio YouTube, Baka je samouvereno prokomentarisao: Dajte...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.