Rasta opet ostavio Anu Nikolić, ona hoće starateljstvo nad Tarom

Izvor: Tracara.com, 20.Okt.2018, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasta opet ostavio Anu Nikolić, ona hoće starateljstvo nad Tarom

Nakon bračne krize prošle godine, kada su se na kratko rastali, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta navodno su ponovo u problemima. Kako piše Svet, njih dvoje su se su se pre nešto više od mesec dana žestoko posvađali. Rasta navodno više ne živi u stanu u kom su do juče bili zajedno sa ćerkom Tarom, već spava u svom muzičkom studiju. “Već je poznato da su se Ana i Rasta nekoliko puta svađali i mirili i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << su se pred kraj prošle godine i sudski razveli, što je ona i potvrdila. Ali ubrzo su se pomirili i nastavili zajednički život kao da ništa nije bilo. Ipak, oni ne mogu zajedno, ponovo je došlo do razlaza i Rasta se iselio iz stana. Suština njihovog problema jeste u tome što su oni potpuno različite prirode, ponašanja i karaktera, a to bitno utiče na njihovo međusobno razumevanje. Oboje su pokašavali da se prilagode jedno drugom, očigledno bez većeg uspeha,” kaže izvor Kurira. Koliko ju je potresla svađa sa bivšim mužem govori i podatak da je Ana nekoliko dana provela u jednom manastiru u Rakovici kako bi pronašla preko potreban mir, a Nikolićeva je čak i blokirala Rastu na Instagramu. Kako piše Kurir, Ana hoće da reperu oduzme kćerku i da je već krenula u pravnu borbu. “Poslednjih meseci njihov odnos je sve više postajao hladan, ne znam razlog, ali mi je Ana rekla da se već dugo ne čuju i ne viđaju. Ona je čvrsto rešila da ovaj put ostane pri stavu da pomirenja nema, pa je zato i podnela tužbu za starateljstvo”, kaže izvor blizak pevačici. Rastin i Anin advokat Borivoje Borović nije hteo da ulazi u detalje ovog spora. “O tome vam ne mogu ništa reći. Trebalo bi da se vidim s Anom, pa ću posle toga znati šta i kako je ona odlučila. Hvala na razumevanju”, rekao je advokat za Kurir.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ana Nikolić i Rasta ponovo pred razvodom?!

Izvor: Svet plus, 20.Okt.2018

Pevačica Ana Nikolić i njen suprug Stefan Đurić Rasta nakon bračne krize koju su imali prošle godine i pomirenja koje je usledilo, ponovo su, navodno pred razvodom...Kako prenose domaći mediji, njih dvoje su se pre nekih mesec dana žestoko posvađali, zbog čega Rasta više ne živi u stanu kome...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.