PONOVO JE BOMBA! Ana Nikolić se rešila VIŠKA KILOGRAMA, pa pokazala ZAVIDNU FIGURU! Izazvala oduševljenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO JE BOMBA! Ana Nikolić se rešila VIŠKA KILOGRAMA, pa pokazala ZAVIDNU FIGURU! Izazvala oduševljenje

Nikad Lepša.

Ana Nikolić se tokom trudnoće ugojila, a nakon što je na svet donela ćerku Taru nije joj polazilo za rukom da svoju liniju dovede u red, međutim to se nedavno promenilo.

Ana se stojički nosila prozivkama i negativnim komentarima, a iako joj je višak verovatno smetao, samouvereno je istupala u javnosti i sa linijom koja nije bila na zavidnom nivou.

Međutim, pevačica je korigovanom ishranom i redovnim treningom uspela da se "otarasi" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velikog broja kilograma, te ponovo izgleda kao nekad.

Rezultate mršavljenja Ana sada i te kako ističe, a njena poslednja fotografija izazavala je oduševljenje fanova.

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Oct 6, 2019 at 2:44am PDT

Ana je u kratkom roku dobila veliki broj lajkova i komentara, a neki od njih bili su: "Ana čokoladica", "Paklena pomorandža", "Ponovo blistaš", "Bomba", samo su neki od komentara koje je izazvala seksi pevačica.

BONUS VIDEO:POGLED KOJI OBARA SA NOGU: Zavirite u LUKSUZAN apartman Cece Ražnatović! Evo u kakvom RASKOŠU uživa! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.