PIJANA, PRAVILA SKANDAL U RESTORANU?! Ana Nikolić posle 3 flaše vina VRIŠTALA, u društvu NOVOG MOMKA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2019, 06:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIJANA, PRAVILA SKANDAL U RESTORANU?! Ana Nikolić posle 3 flaše vina VRIŠTALA, u društvu NOVOG MOMKA?!

Kraljica intrige!

Pevačica Ana Nikolić ozbiljno se posvetila treninzima i dijetama, koji su joj pomogli da smrša za kratko vreme, međutim, sinoć je navodno imala jedan incident.

Nikolićeva je, kako tvrdi Kurir, bila u jednom prestoničkom restoranu, navodno komirana od alkohola, a kada su novinari stigli na lice mesta, svašta su imali priliku da vide.

Najjaci ostaju...I KAD SE GUBI!IDEMOOOO BREEEE...🏃🏾‍♀️🏋️‍♂️🥇
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Aug 8, 2019 at 1:20am PDT

Iz parka u kojem se nalazi bašta restorana dopirali su glasan smeh i vriska, od čega se orilo celo naselje. Bio je to dobro poznati glas Ane Nikolić.

Sedela je u društvu jedne žene, javnosti nepoznate, verovatno drugarice. Pile su, kako je rekao jedan od gostiju restorana, već treću flašu belog vina, a Nikolićeva je navodno prestala da vodi računa o ponašanju, te je jedva sedela na stolici, zabacivala je glavu i pričala toliko glasno da su je čuli i prolaznici na ulici.

Pola sata iza ponoći, njih dve su ostale same u bašti restorana, pa je Ana shvatila da je vreme za polazak kući.

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Apr 8, 2016 at 7:20am PDT

- Konobar, konobar... Dođi ovamo - vikala je ona, a kada je platila račun, pozdravila se sa drugaricom i tada joj se pridružio javnosti nepoznat dečko.

Oni su potom ušli u kola, međutim pevačica nije sela za volan jer je bila u pijanom stanju, pa je ulogu vozača preuzeo pomenuti momak koji je bio sa njom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.