Ovako izgleda JELOVNIK Ane Nikolić: Pevačica OTKRILA kako je SMRŠALA 50 kilograma - ovo je ključ SVEGA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 08:56

Ovako izgleda JELOVNIK Ane Nikolić: Pevačica OTKRILA kako je SMRŠALA 50 kilograma - ovo je ključ SVEGA!

Ako želite da smršate na zdrav način samo ispoštujte ova pravila.

Pevačica Ana Nikolić, koja je uspela je da smrša više od 50 kilograma, odlučila je da da otkrije tajnu kako se "prepolovila" veoma kratkom roku.

Ana je navela kako izgleda 7 dana zdrave ishrane koje se pridržava.

- Moja tajna kako sam smršala. Nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnu rutinu. Čim ustanem pijem 2 čase vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Posle toga sledi doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo sveža salata ili pahuljice. Za vreme ručka jedem belo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate (belo bršno), držim se unosa kalorija od 1000 do 1200.

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

- Slatkiša sam se odrekla skroz. Mesa takođe sem ribe. Ako mi bas padne šećer onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe - rekla je Ana i dodala:

- Čovek mora čvrsto da odluči da nešto želi da promeni i samim tim će uspeti. Prvih mesec dana je teško, ali navikneš se. Uz pomoć tableta za mršavljenje nisam osećala glad i nisam imala potrebu da večeram. Ako ogladim u kasne sate pojedem nešto od povrća. Šargarepa, krastavac ili samo zelenu salatu. Što manje slano to bolje. Pijem 2 do 3 litra vode dnevno. Nekad i 4! - ističe ona.

Doručak:

2 jajeta na oko uz jedan paradajz

Jogurt sa pahuljicama i 1 voće

jabuka i šaka oraha

kajsija/trešnje sa jogurtom

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Ručak:

supa od brokolija

pržene paprike sa rižom

losos i spanać

pečurke sa lukom i belo meso

zelena salata sa tunjevinom/škampima

zelje sa ribom

Večera:

jogurt ili neke voćke

Uz sve to pevačica svakodnevno trenira.

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.