Izvor: Blic, 11.Nov.2018, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODREDILI VISINU ALIMENTACIJE ZA ĆERKU Ana i Rasta se razvode, otkriven jedan od glavnih razloga

Pop zvezda Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta rešili su da stvarno stave tačku na brak, pa su posetili advokata kako bi rešili sva pitanja oko razvoda, piše "Svet".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OTKRIVAMO SVE DETALJE! Evo kako su se Ana i Rasta dogovorili oko alimentacije, starateljstva… A EVO ŠTA JE BIO JEDAN OD GLAVNIH RAZLOGA DA ANA ZATRAŽI RAZVOD!

Izvor: Svet, 12.Nov.2018, 14:25

Do pomirenja između Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste ipak nije došlo, a dramatičan susret desio se prošle nedelje u advokatskoj kancelariji Borivoja Borovića, njenog pravnog zastupnika. Ipak, bivši supružnici na kraju su uspeli da se dogovore oko najvažnijih stvari, a to su dete i razvod.. „Ana...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.