Izvor: Blic, 07.Jul.2020, 07:16

OD "POJEŠĆU SVE KOLAČIĆE" DO "VIDI JE, KAO GRANA" Dobro pogledajte prvi nastup Ane Nikolić sa 20 godina i njeno poslednje izdanje - da li je to ista žena?

Da je Ana Nikolić smršala, naju vrapci na grani, ali ono što malo ko zna je da je karijeru započela sa dvadesetak godina i to pesmomj "Poješću sve kolačiće" od Marine Perazić, Od tog razdoblja do danas kada ima 41 godinu i nešto više kilograma od tog broja - put je bio dug.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ana Nikolić obara sve REKORDE u skidanju KILOGRAMA, a evo kako je IZGLEDALA na POČETKU karijere!

Izvor: Scandal.rs, 07.Jul.2020

Pevačica Ana Nikolić započela je svoju muzičku karijeru sa dvadesetak godina i to pesmom “Poješću sve kolačiće” od Marine Perazić. Od njenog prvog pojavljivanja na javnoj sceni do danas kada ima 41 godinu i nešto više kilograma, pevačica je prošla sito i rešeto. KAKVA TRANSFORMACIJA!...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.