Izvor: Blic, 05.Jun.2020, 17:52

"NOVAKA POZNAJEM JOŠ OD KAD JE BIO KLINAC" Ana iznela detalje za koje niko nije znao, a zanemećete kad čujete šta kaže o CECINOM UNUKU (VIDEO)

Pevačica Ana Nikolić imala je nastup u jednom prestoničkom klubu, a tom prilikom je novinarima otkrila detalje o Novaku Đokoviću i njegovoj porodici, te je potom spomenula i prinovu u familiji folk dive Svetlane Cece Ražnatović.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić,   Novak Đoković,   Ceca

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ana Nikolić OTKRILA DETALJE ODNOSA sa Đokovićem: "Novak je tad bio klinac!" - OVO niko nije znao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020

Isplivalo!..Ana Nikolić imala je nastup u jednom prestoničkom klubu, a tom prilikom je novinarima otkrila detalje o Novaku Đokoviću i njegovoj porodici, te je potom spomenula i prinovu u familiji folk dive Svetlane Cece Ražnatović...- Novak je na mom nastupu? Stvarno? Lepo. On i ja se znamo jako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.