Izvor: Press, 26.Feb.2019, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD ŽEŠĆI RAT KREATORA I PEVAČICE: Vidić Anu Nikolić nazvao KRAVOM, ona mu poručila: Promeni DILERA! (FOTO)

Čim je pročitala kako je ocenio njen celokupni izgled, osetila je potrebu da mu se javno obrati i kaže šta ima.
Poznato je da modni kreator Saša Vidić nema dlake na jeziku kada ocenjuje stajlinge i celokupni izgled domaćih javnih ličnosti. Od njegovog suda svi strahuju, a oni kojima dodeli najniže ocene obično prođu kao bosi po trnju, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je ovog puta bio slučaj s pop zvezdom Anom Nikolić, čiji mu se izgled nimalo nije dopao, te joj je dodelio jedinicu.




Autor: TvPink Printscreen


- Isuse, ženo, pa zašto izlaziš u javnosti?! Doduše, vidim, imaš pastiricu koja te vodi. Super. Znači, krava nije sveta samo u Indiji, i u Srbiji ih neki tako tretiraju. Muuuu, muuu... Muk - napisao je Vidić, a Ana mu nije ostala dužna.




Autor: E-stock/Miloš Rafailović


Izvini Lagerfeldu, nismo te prepoznali. Javi se da komentarišeš bilo koga kada budeš u mogućnosti da u testamentu svojoj kućnoj ljubimici maci ostaviš 200 miliona dolara, kao što je on uradio, a sada za početak idi kupi mačku i obavezno promeni dilera. S’ poštovanjem, Ana Nikolić - poručila mu je pevačica putem Instagrama, a kakav li će odgovor ovaj put stići od Vidića ostaje da vidimo. 


Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.