Milica Pavlović podnosi tužbu: Sramota me je

Izvor: B92, 16.Jun.2022, 21:08

Milica Pavlović podnosi tužbu: "Sramota me je"

Čini se da će rešenje za spornu situaciju oko pesme "Provereno" pevačica Milica Pavlović potražiti na sudu.

Pesma "Provereno" sa novog albuma pevačice Milice Pavlović, koju je Ana Nikolić takođe snimila kao demo, ali je nije kupila, glavna su tema prethodnih dana u medijima.

Iako se prepucavanje ovih dana vodilo u raznim televizijskim emisijama i na društvenim mrežama, pevačica Milica Pavlović je odlučila da rešenje i pravdu potraži na drugom mestu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Ovo će sada otići u ruke pravnih lica, jer ja ovo neću da dozvolim. Ovo je smešno, ovo je vic. Sramota me je što se objašnjavam za moju pesmu", rekla je Milica u emisji Ekskluziv.

"Demo verzija se pojavila kada je moja pesma postala hit. Tad se Ana i setila za demo snimak. Autora sam zvala, a ona se ne javlja na telefon. Ovo je kriminal. Pošto ovo ne staje, vidim da su objavili demo verziju na Jutjub kanalu, proslediću im sve matrice sa mog novog albuma jer su mi sve pesme hit, pa evo Ana lepo neka prepeva, neka peva moje pesme na nastupima. Apsolutno nije problem da Ana izvodi pesmu 'Provereno' kad joj se već toliko dopada, problem je što je peva u demo verziji sa nekim drugim tekstom. Prisvaja pesmu i govori da je njena pesma. Kad sam pročitala Brajin tekst i poslušala baladu, zvučala mi je kao da je to neka žena koju je frajer ostavio, pa ona moli da se on vrati, to nisam ja", dodala je.

O reakcijama kolega imala je kratak komentar:

"Videla sam da tu neki sa estrade podržavaju Anin lopovluk. Sve ostale kolege ćute i gledaju bezobrazluk. Pitala bih sve njih šta bi radili kada bi njima krali pesmu i koga se oni to plaše?"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.