GROZNO! STRAŠNO! Ana Nikolić fotkom UPLAŠILA fanove! Bolesno si MRŠAVA! Samo nos usta, i dve slamke

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 09:12

"GROZNO! STRAŠNO!" Ana Nikolić fotkom UPLAŠILA fanove! "Bolesno si MRŠAVA! Samo nos usta, i dve slamke"

Fanovi je mole da vodi računa o zdravlju.

Nakon što je u jednom periodu kuburila sa viškom kilograma, pevačica Ana Nikolić drastično je smršala i danas je ponovo vitka, a svoju figuru redovno pokazuje pratiocima na Instagramu.

Neki, ipak, smatraju da je preterala, i da je previše mršava!

🤔🤨😻

A post shared by >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Sep 29, 2020 at 4:20am PDT

Jedna od poslednjih fotki na njenom profilu izazvala je veliki broj kritika od strane pratilaca.

- Strašno. Ako čita komentare, i dalje je boli uvo. Onda tek strašno... Molim te Ana zbog tog deteta povedi računa o zdravlju... Bolesno si sada mršava... Boli te uvo za nas i komentare ali molim te zbog sebe i male, sredi se! I dalje te volim - glasi jedan od komentara.

- Grozno... Nemoj da se ljutiš ali mi hoćemo Anu... a ne ovo - napisala je druga obožavateljka.

- Anči, ja te obožavam, ali samo nos, usta i dve slamke spuštene do zemlje - bio je još jedan od brojnih komentara, a mnogi su isticali da bi Ana zbog preterane mršavosti mogla da ima zdravstvene probleme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.