EPILOG AFERE BUJANOVAC: Ispričala šta je sve radila i kako je živela - nisam imala drugi izlaz! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2020, 08:03

EPILOG "AFERE BUJANOVAC": Ispričala šta je sve radila i kako je živela - nisam imala drugi izlaz! (VIDEO)

Nizak pad.

U ranim jutarnjim satima u "Zadruzi", Nenad Lazić Neca i Ana Bulatović su osmislili emisiju, u kojoj su propitivali zadrugare o aktuelnim temama u Beloj kući. Njima se u jednom trenutku pridružila i Aleksandra Nikolić, i tom prilikom rekla sve o njenom radu u Bujanovcu, zbog čega se poslednjih dana podigla velika prašina.

- Bujanovac je jako mali i jako siromašan grad, i nema tamo puno stanovnika a nije ni sređen. Tamo postoji mnogo lokala i kafana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tamo su većinom Albanci i tamo su kafane sa tim devojkama. Oni devojkama šalju piće i onda prilaze, ja sam većinom bila sama i sa strane. Ljudi koji dođu daju bakšiš sa muzikom koji vi delite, i to je sve. Preko dana, svi smo slobodni i sve je ok, ali ja ne bih poželela nekoj devojci da tako nešto radi, jer tamo možeš da upoznaš ljude koji nisu baš u redu, a i pije se po celu noć - rekla je Aleksandra.

- Ja se kajem, ali nisam imala drugi izlaz, jer to mi je donosilo dovoljno novca a ni moji nisu imali. Ja dok sam radila, plaćala sam stan i kupovala stvari, tu su bili i računi. Meni je prvi zarađeni novac bio od toga, rada kao promoterka - dodala je Aleksandra.

- Naravno da imam želju kada ih vidim da napravim skandal, što i jesam radila. To tamo je odvratno i želim da poručim mladim devojkama da to ne rade. Meni to jeste bio jedini naći u tom trenutku, ali ne bavim se time već godinu dana - zaključila je Nikolićeva.

ANASTASIJA SE SKINULA - U CRVENOM KUPAĆEM ZAPALILA INSTAGRAM: Uživa u Dubaiju, društvo joj pravi čuveni teniser (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.