Izvor: Press, 22.Nov.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JOJ JE MAMA ILI SESTRA? Ana Nikolić objavila fotografiju svoje mame, društvene mreže se usijale (FOTO)

Lepota joj je u genima.
Otkada se pojavila na muzičkoj sceni Ana NIkolić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica, a to i nije neko čudo kad je imala od koga da nasledi lepotu.




Autor: Instagram


Ana je sada na Instagram profilu objavila fotografiju svoje majke i u okviru >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << objave čestitala joj 60. rođendan.




Mama... najteža uloga u životu! Nisam mogla ni da zamislim šta znači ta reč. Ova žena danas puni 60 godina! Sebi sam hiljadu puta rekla: "Sve ću drugačije kada ja budem bila nečija mama!", ali mi to ne polazi za rukom i, naravno, baš sve ću isto i znam da neću pogrešiti! Volim te, mama! Srećan ti rođendan - napisala je pevačica.


Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.