Brnabić: Rezidencija u Užičkoj za susrete sa visokim gostima iz Kine i Rusije

Izvor: Večernje novosti, 07.Nov.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Rezidencija u Užičkoj za susrete sa visokim gostima iz Kine i Rusije

Vlada Srbije usvojila je izmene Uredbe o nepokretnostima za reprezentativne potrebe Republike Srbije, kojom se određuje namena za zgradu u Užičkoj ulici 23 Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je vlada odlučila da zgradu u Užičkoj odredi za boravak i reprezentativne potrebe predsednika Nacionalnog saveta za saradnju sa Rusijom i NR Kinom Tomislava Nikolića i prijem i boravak gostiju, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << značaja koju za Srbiju ima saradnja sa tim zemljama i čestih poseta na visokom nivou. Pročitajte još: Uredbom Vlade Tomislav Nikolić ostaje u vili na Dedinju "Saradnja sa Kinom i Rusijom je od strateškog značaja za Srbiju. Imamo česte posete, i na visokom nivou iz Rusije i Kine i zato smo odlučili da taj objekat bude za tu namenu. Mislimo da je bolje da se sastanci održavaju tu, a ne po hotelima. To je obrazloženje odluke", rekla je Brnabić novinarima u Beogradu. Vlada Srbije usvojila je izmene Uredbe o nepokretnostima za reprezentativne potrebe Republike Srbije, kojom se zgrada u Užičkoj ulici 23, određuje za boravak i reprezentativne potrebe predsednika Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Ruskom Federacijom i Narodnom Republikom Kinom, Tomislava Nikolića, i prijem i boravak stranih gostiju Srbije u okviru te saradnje.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojiljković o vili u Užičkoj: Podela političkog plena

Izvor: N1 televizija, 07.Nov.2018

Iako već skoro godinu i po nije predsednik Srbije, Tomislav Nikolić i dalje ostaje u vili koja je bila namenjena nosiocu najviše državne funkcije. Vlada Srbije nedavno je odlučila da ova zgrada služi za boravak i reprezentativne potrebe predsednika Nacionalnog saveta za saradnju sa Rusijom i Kinom,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.