Izvor: Scandal.rs, 23.Jan.2019, 02:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“BEZ POŠTOVANJA, NEMA LJUBAVI” Ana Nikolić se oglasila i javno uputila poruku

Ana Nikolić, koja još uvek nije zvanično razvezdena od Stefana Đurića Raste, jer reper nije potpisao papire, objavila je poruku u kojoj je jednom rečenicom uspela da objasni suštinu veze i ljubavi. Iako se tokom burnog perioda kroz koji je prolazila nije oglašavala, Ana je baš danas sa pratiocima na Instagramu odlučila da podeli misao. The post “BEZ POŠTOVANJA, NEMA LJUBAVI” Ana Nikolić se oglasila i javno uputila poruku appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Oglasila se Ana Nikolić: “Bez poštovanja nema ljubavi”

Izvor: Svet, 23.Jan.2019

Ana Nikolić, koja još uvek nije zvanično razvezdena od Stefana Đurića Raste, jer reper nije potpisao papire, objavila je poruku u kojoj je jednom rečenicom uspela da objasni suštinu veze i ljubavi.. Iako se tokom burnog perioda kroz koji je prolazila nije oglašavala, Ana je baš danas sa pratiocima...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.