Ana Nikolić o batinama koje je dobila od Ćazimove devojke: I dalje se plašim za goli život

Izvor: Blic, 28.Nov.2013, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić o batinama koje je dobila od Ćazimove devojke: I dalje se plašim za goli život

Ana Nikoliić rekla je danas pred sudijom Prvog osnovnog suda da je letos dobila batine od Mande Popovć, devojke Ćazima Osmanija. Pevačica je posvedočila da je Manda na nju fizički nasrnula u hotelu Maestral. Ana jutros pred dolazak u sud u pratnji advokata i telohranitelja

Nikolićeva je na sudu ispričala da je Manda zajedno sa rođenom sestrom provalila u njenu hotelsku sobu. One su Nikolićevu gurnule vratima, pri čemu je ona udarila glavom u ormar.

- Plašim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se za svoju bezbednost, zbog toga sam unajmila obezbeđenje - rekla je pevačica.

Ana je ispričala i kako pre tog incidenta nikada nije ni videla Mandu Popović. Takođe, dodala je, da su njene prijateljice dobijala preteće sms poruke od Mande.

"Ako Ana Nikolić sutra ne napusti Crnu Goru, creva će joj se ovuda vući" - stoji u jednoj od poruka, tvrdi pevačica.

Na sudu je bila samo ona, u pratnji advokata i obezbeđenja.

Posle ovog iskaza slučaj će biti nastavljen na sudu u Kotoru.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Nikolić o batanimama koje je dobila od Ćazimove devojke: I dalje se plašim za goli život

Izvor: Blic, 28.Nov.2013

Ana Nikoliić rekla je danas pred sudijom Prvog osnovnog suda da je letos dobila batine od Mande Popovć, devojke Ćazima Osmanija. Pevačica je posvedočila da je Manda na nju fizički nasrnula u hotelu Maestral...Nikolićeva je na sudu ispričala da je Manda zajedno sa rođenom sestrom provalila u...

Nastavak na Blic...

Ana Nikolić o batinama koje je dobila od Ćazimove devojke: I dalje se plašim za goli život

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2013

Ana Nikoliić rekla je danas pred sudijom Prvog osnovnog suda da je ljetos dobila batine od Mande Popovć, djevojke Ćazima Osmanija. Pjevačica je posvjedočila da je Manda na nju fizički nasrnula u hotelu Maestral.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.