Ana Nikolić priznala: TEŠKO SAM PODNELA RAZVOD! Intervju koji će podići prašinu! (VIDEO)

Izvor: Svet, 06.Jun.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić priznala: TEŠKO SAM PODNELA RAZVOD! Intervju koji će podići prašinu! (VIDEO)

Ana Nikolić već dve godine unazad izbegava kamere, ali je, pred izlazak novog albuma, odlučila da se pojavi u Premijeri Vikend Specijal i ispriča svoju stranu priče o svim onim temama koje su intrigirale medije, a vezane su za njen život.
– Tara mi samo naređuje. “Mleko. Vodu. Dudu.” Ja joj kažem samo: “Okej, vaše visočanstvo, Vama na usluzi uvek – počela je pevačica priču u najavi predstojeće emisije “Premijera Vikend Specijal”.
– Tara mi je otvorila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << neku novu dimenziju značenja reči ljubav. Sada kada ona meni kaže: “Ana”, ja padnem u nesvest!
– Zar ja stvarno delujem toliko jako sa strane? – upitala je Nikolićeva u jednom momentu voditelja Ognjena Nestorovića, očigledno aludirajući na to da je istina sasvim suprotna.
– Teško sam podnela razvod i trebalo mi je mnogo vremena da se sastavim da krenem dalje sa svojim životom. Na kraju nije uspelo. Milsim da je to bio najbolji potez u tom trenutku – osvrnula se “devojka od čokolade” sa bolom u glasu i na rastanak sa suprugom Stefanom Đurićem Rastom.
O povratku na muzičku scenu, Ana kaže sledeće:
– Novi početak. Upravo mi je taj rad u studiju pomogao da ponovo budem dobro i da budem srećna.
Ceo ekskluzivni intervju koji je uradio Ognjen Nestorović sa Anom pogledajte u nedelju u emisiji Premijera vikend specijal.
 

SvetPrintscreen
The post Ana Nikolić priznala: TEŠKO SAM PODNELA RAZVOD! Intervju koji će podići prašinu! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Nikolić teško podnela razvod ali to je bio najbolji potez!

Izvor: Svet plus, 06.Jun.2019

Pevačica Ana Nikolić teško je podnela razvod od Raste ali to je ipak bio najbolji potez u tom trenutku. Ćerka Tara je otvorila novu dimenziju značenja reči ljubav!..Ana Nikolić je nakon tri godine medijske pauze otvorila dušu i iznela nepoznate detalje svoje privatnosti, progovorila o majčinstvu...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.