Ana Nikolić nikad nije bila ovako besna: Očitala je lekciju svima!

Izvor: Svet plus, 07.Apr.2020, 09:54

Ana Nikolić nikad nije bila ovako besna: Očitala je lekciju svima!

Ana Nikolić nikad nije bila ovako besna! Usred epidemije koronavirusa svima očitala lekciju i navela sve da stave prst na čelo! Pop zvezda danima apeluje na javnost da poštuje mere nadležnih organa!

Pop zvezda danima apeluje na javnost da poštuje mere nadležnih organa u vezi sa epidemijom koronavirusa, a o onima koji svesno krše preporuke i naređenja i dalje nema lepe reči.

Svakodnevno putem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << medija i društvenih mreža kritikuje građane koji se ne pridržavaju mera, što je uradila i danas. Ana je, naime, objavila biografiju svoje tetke, inače doktorke, i zapitala se da li ona treba da ugrožava svoj život zbog onih nesavesnih, koji ugrožavaju svoje, ali i zdravlje drugih.

- Da li ova žena, koja je kardiolog svetskog glasa, jedan um... Žena koja dnevno spasava na desetine zivota i tako decenijama, moja tetka, treba da umre zbog polusvesnih ljudi koji ne mogu da sede kod kuće?! - izrazila je revolt Nikolićka, koju su pratioci podržali svojim komentarima.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.