Ana Nikolić je ponizila i uvredila koleginicu Milicu Pavlović!

Izvor: Svet plus, 14.Jun.2022, 10:02

Ana Nikolić je ponizila i uvredila koleginicu Milicu Pavlović!

Pevačica Ana Nikolić najstrašnije je ponizila i uvredila svoju mladu koleginicu Milicu Pavlović, navode fanovi pevačica na mrežama, nakon što je objavila demo verziju njene pesme i sada je peva na nastupima kao svoju.

Milica Pavlović je izbacila pesmu „Provereno“ na svom najnovijem studijskom albumu. Ana Nikolić, kad >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je videla da je pesma postala hit, izbacila je na drušvenim mrežama svoju demo verziju iste pesme i prisvojila je kao svoju, iako je nije platila i svojevremeno je od nje odustala.

Fanovi na društvenim mrežama su besni na pevačicu koja svoju demu verziju, sa malo drugačijim tekstom, peva i na nastupima.

Tekstopisac Dragan Brajović Braja, autor pomenute numere, kaže da ovo nije doživeo za trideset godina na estradi.

"Slučaj je fabrikovan, nisam to doživeo za 30 godina rada na estradi. Nemam komentar. Pesma je pisana za Milicu Pavlović", rekao je Braja za Nova.rs.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.