Ana Nikolić: Menadžment mi je stavio veto na moje video-zapise!

Izvor: Svet plus, 30.Sep.2018, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić: Menadžment mi je stavio veto na moje video-zapise!

Pevačica Ana Nikolić oštro odgovorila na sve prozivke! Između ostalog napisala je : Menadžment mi je stavio veto na moje video-zapise ali očekujte me uskoro! Sve to uz fotografiju na kojoj je sa holivudskim glumcem Klajvom Ovenom.

Pevačica Ana Nikolić pre nekoliko dana napunila je 40 godina. Tom prilikom se obratila svojim pratiocima na Instagramu i požalila im se jer godine lete, a ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nije spremna da se nosi sa tim. Tom prilikom je rođendan proslavljala uz čašicu vina i pogled na crkvu Svetog Petra u Rimu, zbog čega je dobila mnoštvo osuda pratioca ali i kolega. Nju očigledno nisu potresli negativni komentari, pa je odlučila da se, ponovo preko društvenih mreža suoči sa svim hejterima:

"Gle' koga sretoh... Moj veliki fan... Naravno, šalim se! I samo mala digresija na prethodni video... Poenta priče ja da svaka žena treba sebi da ugodi i radi stvari koje je čine srećnom... U skladu sa mogućnostima... Da budete lepe i ponosne na sebe, svoje godine i uspehe. A malim, zlim i mizernim patuljcima, koji naravno uvek i sve shvataju pogrešno imam da dam jedan savet: "Patuljci popijte otrov"... A moje prave, iskrene i iteligentne pratioce volim i ljubim. Elem Klajv izgleda još lepše u prirodi. P.S. menadžment mi je stavio veto na moje video-zapise. Ali očekujte me uskoro."

Anini fanovi su sa oduševljenjem dočekali ovu njenu objavu, pa su joj u komentarima ostavili mnogo komplimenata i komentara podrške.

View this post on Instagram

Gle koga sretoh...moj veliki fan...😂😂😂😂,NARAVNO SALIM SE!...i samo mala digresija na prethodni video...poenta price je da svaka zena treba sebi da ugodi i radi stvari koje je cine sretnom...u skladu sa mogucnostima...da budete lepe i ponosne na sebe i svoje godine i uspehe...A MALIM ,ZLIM I MIZERNIM PATULJCIMA...KOJI NARAVNO UVEK I SVE SHVATAJU POGRESNO...imam jedan savet...”patuljci popijte otrov”...a moje prave,iskrene i inteligentne pratioce volim i ljubim...elem Cliv izgleda jos lepse u prirodi!...P.S.menadzment mi je stavio veto na moje video-zapise...ALI OCEKUJTE ME USKORO!

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Sep 29, 2018 at 5:20am PDT

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.