Izvor: Press, 26.Okt.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANGAŽOVAO ŠARIĆEVOG ADVOKATA: Rasta traži zajedničko starteljstvo nad ćerkom!

Stefan Đurić Rasta i dalje vodi borbu sa bivšom suprugom Anom Nikolić oko starateljstva nad ćerkom Tarom.
S obzirom na to da reper i pevačica nisu u dobrim odnosima i da ne mogu da se dogovore oko toga kod koga će i koliko naslednica da provodi vreme, odlučili su da angažuju advokate >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i da slučaj prepuste sudu. Njih dvoje su u utorak veče trebalo da se sastanu u advokatskoj kancelariji kod Borivoja Borovića koji ih je zastupao do razvoda, ali se Nikolićeva nije pojavila u dogovoreno vreme. Reper je došao sa svojim advokatom Dejanom Lazarevićem koji, inače, zastupa uhapšenog šefa narko-mafije Darka Šarića.
Sastanak je trajao oko sat vremena, a kada se završio, Đurić je sa svojim braniocem kancelariju napustio nasmejan.
Doduše, izjave o slučaju nije želeo da daje, ali kako saznajemo, on od Ane traži zajedničko starateljstvo. Kada smo ga upitali zbog čega mu Nikolićeva ne dozvoljava da viđa dete on je samo slegao ramenima.
– Rasta je fenomenalan otac. Uredno plaća alimentaciju i ćerka ga obožava. Šta god da je potrebno za Taru, on daje i šakom i kapom. Međutim, Ana i on se loše slažu i ona na sve načine pokušava da njoj pripadne potpuno starateljstvo nad detetom, sa čim se Rasta ne slaže. On nema ništa protiv toga da dete bude sa majkom, već samo želi da ga viđa kada želi – kaže izvor.

SVET

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.