ANA NIKOLIĆ U NEVEROVATNOJ POZI! Svi se pitaju kako joj je ovo uspelo, komentari pljušte (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2020, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA NIKOLIĆ U NEVEROVATNOJ POZI! Svi se pitaju kako joj je ovo uspelo, komentari pljušte (FOTO)

Izgleda bolje nego ikad.

Pevačica Ana Nikolić dovela je svoju liniju do savršenstva, a nedavno je najvaila da se uskoro vraća na domaću sa novim pesmama.

Cela javnost komentariše da je Ana mršavija nego ikada i da odlično izgleda, što ona često pokazuje putem društvenih mreža.

Vidi se da redovno vežba, kao i da se hrani zdravo, a rezultati su i te kako primetni na njenoj figuri.

Sada je pevačica ostavila sve svoje pratioce na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagramu bez daha, kada je objavila novu fotografiju iz teretane i to u veoma neobičnoj pozi.

Fotografija Ane kako radi špagu pokrenula je lavinu komentara na Instagramu, a sigurno je da ni jedan muškarac nije ostao imun.

BONUS VIDEO: MRKLI MRAK, A ON U ŠUMI: Zbog onoga što je uradio na praznik, pevač izazvao ODUŠEVLJENJE (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.