ANA NIKOLIĆ NEZAUSTAVLJIVA! Objavila sliku s ćerkicom, ali svi gledaju u njeno novo SEK*I TELO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA NIKOLIĆ NEZAUSTAVLJIVA! Objavila sliku s ćerkicom, ali svi gledaju u njeno novo SEK*I TELO! (FOTO)

Svaka joj čast...

Ana Nikolić je godina imala problem sa viškom kilograma, ali i za zluradim komentarima pojedinaca koji su je upravo zbog toga spuštali, govoreći da nikada neće biti ona stara.

Da li baš zbog njih ili ipak malo više zbog sebe, u svakom slučaju Ana je uspela da za poprilično kratak period vrati titulu seks bombe.

Ona je nedavno na svom Instagramu objavila sliku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa ćerkicom, ali je ipak njena nova figura bila u prvom planu. Tigrasta suknja joj baš dobro stoji, a pritom i prikriva eventualne nedostatke na kojima možda treba još malo da poradi.

U svakom slučaju, ovde je sve veoma jasno, vratila se na velika vrata. Pogledajte i sami:

❤️

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Oct 19, 2019 at 7:05am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.