Stavila tačku na vezu: Ana Nikolić raskinula sa biznismenom iz Crne Gore

Izvor: Tracara.com, 27.Feb.2020, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stavila tačku na vezu: Ana Nikolić raskinula sa biznismenom iz Crne Gore

Ana Nikolić ostavila je biznismena Boška Koraća, iz Crne Gore, nakon što je saznala za njegove afere pre nje, koje joj se nisu dopale. Bukvić je pre nekoliko godina bio u šemi sa starletom Anom Korać, što se Ani nije dopalo. “Boško je pokušavao da joj objasni kako je Koraćeva za njega prošlost, te da mu ona nikada nije značila, međutim, Ana je poludela zbog toga što je ikada sebi dozvolio da bude sa jednom starletom. Najteže joj je pala činjenica da za ovu informaciju nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << čula od njega, već od ljudi koji samo žele da joj naude,” kaže izvor dnevnog lista Alo. Sa druge strane, Kurir piše da su pevačica i Bukvić odlučili da ostanu prijatelji. Nijedno od njih dvoje nije želelo da se medijski eksponira, pa su samim tim bez ikakve pompe stavili tačku na svoju ljubav. Ana i Boško su nedavno boravili u Tajlandu, gde su uživali dve nedelje, nakon čega je pevačica otputovala u Maroko. Kada se vratila u Srbiju, njih dvoje su se tajno viđali, ali to nije dugo trajalo. The post Stavila tačku na vezu: Ana Nikolić raskinula sa biznismenom iz Crne Gore appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ana Nikolić “šutnula” dečka zbog Koraćeve!? Ova AFERA je presudila!

Izvor: Scandal.rs, 27.Feb.2020

Ana Nikolić navodno je rešila da ostavi dečka koji joj je menjao bravu na vratima pošto je saznala za njegove afere pre nje, koje joj se ni najmanje nisu dopadale. Posebno ju je “pecnulo” to što je Boško Bukvić pre nekoliko godina, kako se navodi, bio u šemi sa zadrugarkom Anom Korać. Indi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.