REČI NE MOGU DA OPIŠU LJUBAV...Na ovu objavu Ane Nikolić niko neće OSTATI RAVNODUŠAN! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2018, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REČI NE MOGU DA OPIŠU LJUBAV...Na ovu objavu Ane Nikolić niko neće OSTATI RAVNODUŠAN! (FOTO)

Pevačica je shvatila šta joj je najvažnije.

Pevačica Ana Nikolić, koja je u avgustu prošle godine postala majka, većinu vremena provodi sa svojom naslednicom Tarom.

Sada je sa njom otputovala iz Srbije na more, koje njena ćerka vidi prvi put u životu.

Објава коју дели ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << дана 9. Јун 2018. у 2:18 PDT

Ana se pohvalila i na Instagramu time što uživa sa njom, gde je postavila fotografiju na kojoj se Tari ne vidi lice i napisala status u kom je izrazila svoju sreću što se ostvarila kao majka.

Објава коју дели ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) дана 12. Јун 2018. у 10:11 PDT

- Ne postoje reči koje mogu da opišu ovu ljubav... i zaista ništa više nije važno... apsolutno ništa! - napisala je ona u okviru objave koja joj je za četiri sata donela više od 13.000 lajkova.

Predivno, zar ne?

MEĐUNOŽJE NA IZVOL'TE: Voditeljka "Slagalice" nije znala da su kamere uključene - SVE ISPALO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VIŠE NIŠTA NIJE VAŽNO: Na ovu objavu Ane Nikolić NEĆETE OSTATI RAVNODUŠNI! (FOTO)

Izvor: Press, 14.Jun.2018, 09:51

Pevačica je shvatila šta joj je najvažnije. . Pevačica Ana Nikolić, koja je u avgustu prošle godine postala majka, većinu vremena provodi sa svojom naslednicom Tarom.. . . . Sada je sa njom otputovala...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.