P*ČKO, JA SAM ANA! U pola noći u pidžami NASRNULA na NEGA - Rasta ovo ISKORISTIO na SUDU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"P*ČKO, JA SAM ANA"! U pola noći u pidžami NASRNULA na NEGA - Rasta ovo ISKORISTIO na SUDU!

Sve zabeleženo na snimku!

Pevačica Ana Nikolić je svom bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti uništila auto vredan 100.000 evra. Ona je navodno priznala prijateljici da je u naletu besa ključevima izgrebala njegova kola, a sve je zabeleženo na video zapisu koji je Rasta iskoristio u brakorazvodnoj parnici.

- Prema Rasti sam imala milosti. Nisam mu slupala autao, ali samu u pidžami u pola noći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << došla taksijem ispred zgrade. Nisam mu slupala auto, ali samu u pidžami u pola noći došla taksijem ispred zgrade. Nisam sigurna da li smo se tad zabavljali ili smo se tek venčali. Mnogo me je iznervirao, nije hteo da mi se javi na telefon - navodno kaže Ana na snimku.

- Bila sam u "flaši" ozbiljno. U papučama sam došla ispred zgrade, taksi me je čekao. Uzela sam ključeve i po onom novom mercedesu od 100.000 evra se potpisala: "Ja sam p*čko Ana". Znači šteta je bila 5.000 evra jer sam se potpisala po svim vratima. I po prednjim i po zadnjim vratima i ispod sam se potpisala. Sjebala sam mu ceo auto - rekla je Ana, a onda se našalila na svoj račun.

- Ja sam pakao! Za koga se udati, kome sad život upropastiti - rekla je Ana kroz smeh.

Ana i Rasta ne žive zajedno već godinu dana, ali su se nedavno sporazumno razveli prema rečima njihovog zajedničkog advokata.

"NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pijana Ana Nikolić unišitila Rastin auto vredan 100.000 evra

Izvor: Tracara.com, 04.Okt.2019, 20:57

Ana Nikolić je Stefanu Đuriću Rasti uništila auto vredan 100.000 evra – bar tako tvrdi anonimni izvor, koji je čuo snimak na kome pevačica navodno priznaje prijateljici da je u naletu ljubomore ključevima izgrebala njegova kola. Upravo taj audio-zapis je Rasta iskoristio za brakorazvodnu parnicu,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.