Iznenađenje od 70.000 evra! (FOTO)

Izvor: Mondo, 13.Sep.2017, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Iznenađenje" od 70.000 evra! (FOTO)

Ovo je Ana Nikolić dobila od Raste nakon rođenja mezimice.

Pevačica Ana Nikolić pohvalila se na Instagramu poklonom koji je dobila od supruga Stefana Đurića Raste, nakon rođenja male Tare.

LEPA MAMA: Ovako Ana sada izgleda!

U pitanju je "mercedes GLC" kupe, čija je vrednost 70.000 evra!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
"Moj muž... jedan, jedini na svetu! Ume da me ostavi bez teksta... često! Hvala ljubavi života mog... Mada, najlepši i najvredniji poklon si mi već podario," napisala je Ana uz fotku novog četvorotočkaša.

Za sve one koji su je nazvali "debelom nakazom"

Moj muž... jedan, jedini na svetu! Ume da me ostavi bez teksta... često! Hvala ljubavi života mog... Mada, najlepši i najvredniji poklon si mi već podario!

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Sep 8, 2017 at 12:08pm PDT

Domaća štampa prenosi da je u pitanju skupcoen automobil, koji je reper uspeo da nabavi "preko veze".

"Za isporuku tog modela, čeka se oko šest meseci, ali on je znao da će Ana biti oduševljena novim automobilom, pa je potegao veze i vezice da bi ga dobio za samo dva meseca," rekao je izvor blizak paru za "Informer".

Pogledajte performanse novog auta pevačice!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.