ISKEŠIRALA 20.000 EVRA! Ana Nikolić častila sebe putovanjem! Evo kako GUBI KILOGRAME!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISKEŠIRALA 20.000 EVRA! Ana Nikolić častila sebe putovanjem! Evo kako GUBI KILOGRAME!

Iznenadila ćerku!

Ana Nikolić je zvanično završila pripremu povratničkog albuma "Klinika" pa je tom prilikom častila sebe i kćerku Taru skupocenim odmorom!

Pevačica je u momentu neodlučnosti u odabiru dve egzotične destinacije za odmor, rešila da uplati obe.

Ona trenutno uživa sa mezimicom u lepotama Tajlanda, a prethodno se baškarila po Dubaiju.

📸 💄 by @bojanvukadinov
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by 𝐀𝐍𝐀 𝐍𝐈𝐊𝐎𝐋𝐈𝐂 (@ananikolicofficial) on Dec 25, 2019 at 2:41pm PST

- Ana je još prošle godine isplanirala da će čim snimi novi album sa Tarom otići na neku daleku destinaciju. Pošto nije mogla da se odluči gde će, otišla je na čak dve egzotične destinacije. Najpre su bile u Dubaiju, a zatim produžile u Tajland. Za hotele, hranu i prevoz Ana je iskeširala čak 20.000 evra. Spavale su u najskupljim hotelima. Ana je boravak u Dubaiju iskoristila za jedan veći šoping, gde je počastila i sebe i Taru brojnim krpicama. Sebe je ponovila odličnim komadima, koji joj sada sjajno stoje jer je dosta smršala. Čim se vrati sa odmora, objavljuje novi album i posvetiće se njegovoj promociji. Planira da počne i s nastupima, tako da joj je ovaj odmor preko potreban da napuni baterije i pripremi se za sve što je očekuje - rekao je izvor.

Ana je rekla da obožava ovakve destinacije i da zaista uživa u svom odmoru, a posebno je zavolela tajlandsku kuhinju i masaže.

Shine bright like a diamond... no matter what... p.s.Kejteri... spavate?

A post shared by 𝐀𝐍𝐀 𝐍𝐈𝐊𝐎𝐋𝐈𝐂 (@ananikolicofficial) on Dec 12, 2019 at 1:38pm PST

- Više ne mogu da zamislim da jednom godišnje ne posetim tu divnu zemlju. Toliko sam se navikla na boravak tamo da kad sletim na Puket, imam utisak kao da stižem među prijatelje. Dani koje provodim su prepuni uživanja, a osim fenomenalne klime koja mi neizmerno prija, obožavam i njihovu začinjenu hranu, sveže i veoma slatko voće, kao i kokosovo mleko. Fantastičnom ugođaju doprinosi i predivno more, kao i plaže od najfinijeg peska, na kojima provodim po ceo dan - rekla je pevačica i navela da joj tajlandski tretmani toliko prijaju da se odatle uvek vrati sa par kilograma manje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ISKEŠIRALA 20.000 EVRA Ana Nikolić sa ćerkom otišla iz Srbije, spava u najskupljim hotelima i evo ČIME SE ČASTI

Izvor: Blic, 16.Jan.2020

Pevačica Ana Nikolić otišla je na odmor sa ćerkom Tarom, a za ovo putovanje nije žalila para.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.