DRAMA U PORODICI! Nakon Rastinog HAPŠENJA, njegovi RODITELJI u velikom PROBLEMU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 23:34

DRAMA U PORODICI! Nakon Rastinog HAPŠENJA, njegovi RODITELJI u velikom PROBLEMU!

Teška priča!

Stefan Đurić Rasta, muzičar i bivši suprug pevačice Ane Nikolić, trenutno se nalazi u Centralnom zatvoru zbog sumnje da se bavio proizvodnjom i puštanjem u promet opojne droge, koja je pronađena kod njega u toku pretresa.

 Njegovi roditelji navodno veoma se teško nose sa ovom situacijom.

- Rastina majka Slađana je uvažena profesorka na Fakultetu za bezbednost. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Već dvadeset godina ona uči studente kako da se bore protiv kriminala - kaže izvor, a Rasta navodno dugo nije bio u dobrim odnosima sa roditeljima zbog stila života koji propagira.

Ipak, situacija se promenila od kako je dobio dete, jer njegovi roditelji obožavaju malu Taru.

- I majka i otac su slabi na Taru. Ona im je jedina svetla tačka, a i sa Anom su u dobrim odnosima - kaže izvor i dodaje da je Rastin otac profesor klasične nemačke filozovije i da je uvek bio blaži prema Rasti od majke, koja je neumoljiva kada su ove stvari u pitanju.

Jedan je od najuspešnijih profesora na Fakultetu za bezbednost, ali od kada je Rasta uhapšen navodno sve to teško podnosi, do te mere da studenti kažu da ne može u oči da ih pogleda, a da je zbog svega otvorila bolovanje.

- Rastina majka je jedan od najstrožijih profesora na fakultetu, dosta traži i obara studente. Ona verovatno misli da je omanula kao majka i da nema kredibiliteta da studentima govori, ali to nije tako. Svako govori za sebe i odgovara za svoje postupke - zaključio je izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.