Izvor: Piplmetar.rs, 14.Nov.2017, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić: Od fatalne žene do bucke… I nazad?

Može li nekada fatalna brineta da se vrati na svoju staru kilažu i ponovo žari kao nekada?
Pop pevačicu Anu Nikolić svi pamtimo najviše po pesmi „Januar“ koju je snimila za svoj prvi istoimeni album još davne 2003.godine. Tada je na Beoviziji dobila nagradu za najbolji debitantski nastup, a album se veoma brzo zavrteo na svim tv i radio stanicama.
Seksi brineta se tada u studiju pojavila u kratkoj haljinici >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i izvela svoju numeru, a ono što je gledaocima odmah zapalo za oko bilo je zgodno telo mlade Paraćinke koja je tada samouvereno vrckala guzom u ritmu muzike.
Ubrzo su zaživele i ostale pesme, a Ana je postala neodoljiva žena i uspela da se vine u sam vrh popularnih pevačica u Srbiji. Godine 2006. je izdala drugi album „Devojka od čokolade“ i pojavila se u sasvim novom izdanju: za potrebe slikanja za album bila je preplanula i prekrivena čokoladom. Svi su i ovaj put bili privučeni besprekornim izgledom i seksepilom koji je Ana samo upakovala na drugačiji način. Vitko, bronzano telo i stihovi „Gram po gram, ti samo reci am, tvoja sam od čokolade devojka“ obeležili su taj period. Godine 2008. već izlazi i Anin treći CD Platinum collection sa najvećim hitovima popularne pevačice sa tada dve nove numere „Ekstaza“ i „Šizofrenija“, koje su bile potpisane od strane tekstopisca Marine Tucaković, kao i sve ostale Anine pesme. Nizali su se nastupi ali i novi hitovi i albumi „Mafija Kafe“, „Milion dolara“, „Labilna“. Ana 2015.godine upoznaje repera Stefana Djurića Rastu, sa kojim radi poslednji album 2016. I te godine ostaje trudna sa reperom. Taj preokret u pevačicinoj karijeri mnoge je ostavio bez teksta: zgodna brineta menja muzički stil, oblači se ekstravagantnije i menja ponašanje.
Uz Rastu, Ana se potpuno promenila i to više nije bila ona simpatična vrcava i fit devojka na koju smo već svi navikli… odala se nezdravim navikama i porocima i u kombinaciji sa lošom hranom, dovelo je do toga da se pevačica drastično ugojila još pre trudnoće. Nakon porodjaja, njena figura više ni malo ne podseća na onu zgodnu devojku kakva je nekada bila.
Nažalost, brak Ane i Raste nije dugo potrajao, ali verujemo da je pevačica sada najsrećnija u životu…jer ima jedan veliki razlog za to. Ćerkica Tara joj je sve na svetu.
Ali… mi se ovih dana pitamo – šta će biti posle Raste? Da li će Ana uspeti da se vrati staroj figuri kakvu je nekada imala i koliko će joj vremena trebati za sve to? Da li će opet biti ona zavodnica i fatalna žena u koju smo svi nekada gledali hipnotisano ili će krenuti nekim drugim putem…
(Ivana Ika(

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.