Izvor: Scandal.rs, 01.Feb.2020, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANOREKSIČNA ANA NIKOLIĆ U HELANKAMA: Kost i koža joj se oslikali na zadnjici!

Ana Nikolić  završila je sa snimanjem nekoliko spotova, a poslednja destinacija na kojoj se sa ekipom prilično zadržala jeste Sahara. Ana je na privlačnoj destinaciji odradila vrhunske kadrove, ali je utisak njen izgled i to koliko je smršala. Neki bi rekli da se potpuno “osušila”, te da od starih oblina nema ništa, a novi snimak The post ANOREKSIČNA ANA NIKOLIĆ U HELANKAMA: Kost i koža joj se oslikali na zadnjici! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ana Nikolić kolabirala u Maroku, završila u bolnici

Izvor: Tracara.com, 01.Feb.2020

Ana Nikolić otputovala je u Maroko sa kompletnom ekipom radnika kako bi snimila spotove za nove pesme koje uskoro treba da predstavi publici. Kako to obično biva sa pevačicama koje u inostranstvu snimaju spotove, desi se uvek neki peh koji pokvari utisak. Nikolić je navodno završila u bolnici....

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.