Suprug Ane Ivanović otkrio šta rade kada ustanu: Fanovi su oduševljeni i imaju samo jedno pitanje (FOTO)

Izvor: BKTV News, 03.Okt.2018, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suprug Ane Ivanović otkrio šta rade kada ustanu: Fanovi su oduševljeni i imaju samo jedno pitanje (FOTO)

"Izazvao" je na meč.

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger važe za skladan i srećan par, a na svakom zajedničkom pojavljivanju su nasmejani i izazivaju pažnju svih. Na nedavno održanom Lajver kupu u tenisu, gde su Ana i Bastijan bili na gala večeri, svi su se okretali za njima, a lepa Ana dobila je komplimente za savršen izgled.

Roditelji malog Luke verovatno i nemaju mnogo vremena za česta odustvovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << od kuće, pa se zato trude da svaki slobodan trenutak provedu zajedno.

Bastijan je tako na svom Instagram profilu objavio fotografiju, otkrio delić iz njihovog zajedničkog života, i pokazao šta rade kada ustanu ujutru.

A little morning workout ???

Објава коју дели Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) дана 2. Окт 2018. у 6:55 PDT

"Malo jutarnjeg vežbanja", napisao je Bastijan pored fotografije sa teniskog terena.

Dinner time!

Објава коју дели Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) дана 19. Сеп 2018. у 8:39 PDT

Očigledno se "osmelio" da suprugu izazove da odigraju partiju tenisa, a sa trakom preko čela i reketom u ruci spreman je da je pobedi, ako je to uopšte moguće, znajući kako je Ana bila dobra u tom sportu.

Partiocima na društvenim mrežama ovo se mnogo dopalo, "upozorili" su ga da je sjajna, a posebno ih je interesovao rezultat, mada se srpski zet još nije izjasnio ko je pobedio...
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Suprug Ane Ivanović otkrio šta rade kada ustanu: Fanovi su oduševljeni i imaju samo jedno pitanje (FOTO)

Izvor: BKTV News, 03.Okt.2018

Otkrio delić iz zajedničkog života...Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger važe za skladan i srećan par, a na svakom zajedničkom pojavljivanju su nasmejani i izazivaju pažnju svih. Na nedavno održanom Lajver kupu u tenisu, gde su Ana i Bastijan...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.