SPREMA SE SPEKTAKL: U Beograd stižu ZVEZDE belog sporta - među njima i bivši momak Ane Ivanović!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 14:29

SPREMA SE SPEKTAKL: U Beograd stižu ZVEZDE belog sporta - među njima i bivši momak Ane Ivanović!

Turnir na Dorćolu uskoro počinje.

Još samo nekoliko dana ostalo je do početka Serbia Open 2 turnira koji će se održati u Beogradu. Kako je već najavljeno, najbolji teniser sveta Novak Đoković je potvrdio učešće na ovom turniru ali su nakon njega to učinile i ostale zvezde svetskog tenisa.

Na šljaci Dorćola gledaćemo i Francuza Gaela Monfisa, a uz njega su to još i Fernando Verdasko, bivši dečko Ane Ivanović koji je trebalo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igra i na prvom turniru u Beogradu ove godine, kao i Nikoloz Basilašvili ali i Žeremi Šardi.

Učesnik prošlog turnira u Beogradu, Federik Delbonis, ponovo se našao u žrebu, kao i visoki Amerikanac Tenis Sandgren.

Od srpskih igrača, uz Novaka, igraće Miomir Kecmanović, Filip Krajinović, Dušan Lajović i Laslo Đere.

Početak turnira Serbia Open 2 zakazan je za subotu 22. maja.

Još dva kola nade za Real da može do titule. A može samo ako uzme šest bodova, a Atletiko ne pobedi u oba kola. Real danas (18.30) ima teško gostovanje Bilbau, a kvota na dvojku je 1,55, dok je dupla šansa 1X 2,44. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao - Real Madrid.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jak sastav ATP turnira u Beogradu

Izvor: Danas, 16.Maj.2021

Na ATP turniru koji će biti održan u Beogradu od 22. do 29. maja igraće najbolji teniser sveta Novak Đoković, a prijavili su se, između ostalih, i Gael Monfis, Fernando Verdasko, Adrijan Manarino, Nikoloz Basilašvili, Žeremi Šardi, Tenis Sandgren i Federiko Delbonis.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.