NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA: Ana Ivanović OTVORENO o DIJETI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 14:52

NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA: Ana Ivanović OTVORENO o DIJETI (FOTO)

Ni dok je igrala profesionalno tenis nije imala ovakvu iniju.

Ana Ivanović izleda bolje nego dok je igrala tenis. Sa tom činjenicom su saglasni svi koji vide slike koje ovih dana postavlja na Instagramu nekadašnja osvajačica Rolan Garosa.

- Zdravlje je bogatstvo. Nikada nisam verovala u dijetu, nego u kvalitetnu ishranu - poručila je Ana.

Health is wealth! I have never believed >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << in diets but in high quality nutrition! Swipe to see all the goodies 🤩

Објава коју дели Ana Ivanović (@anaivanovic) дана 13. Јун 2020. у 1:27 PDT

Ana Ivanović je mama dva dečaka, a mnogi često komentarišu da i nakon dva porođaja izgleda besprekorno, te se interesuju na koji način se hrani i kakve treninge praktikuje.

Inter je, pre pauze zbog korone, praktično izgubio šampionsku trku, i zato mu je Kup veoma važan. Ali nije u dobroj situaciji - u prvom meču polufinala je kod kuće izgubio od Napolija (0:1) i večeras (21.00) će probati da to nadoknadi. Dvojka u Napulju je 2,60, kec 2,70, a iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Inter.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.