Evo koji je novi biznis Ane Ivanović

Izvor: B92, 25.Jun.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo koji je novi biznis Ane Ivanović

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović objavila je da se pridružila internet-kompaniji pod nazivom Trainers4me.com u ulozi suvlasnice.

Ivanovićeva će na na taj način podržati inovativnu digitalnu platformu koja će pružiti sportskim entuzijastima trenutni pristup hiljadama trenera iz različitih sportskih disciplina širom sveta.

"Oduševljena sam uključivanjem u izuzetan Trainers4me.com >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << projekat. Njegov cilj je da izgradi društvo ljubitelja sporta širom sveta time što će pružiti najlakši i najpristupačniji način da se pronađe personalni trener ili instruktor najvišeg nivoa, bilo gde u svetu. Preko nas omogućimo vam da stupite u kontakt sa instruktorima za sve moguće sportove, od golfa do "kajt-surfinga", rekla je Ivanovićeva.

Osnivači Trainers4Me.com Marko Filej, uspešni internet-poslenik, i nekadašnji profesionalac sa Vol strita Aleksander Tamarkin, predviđaju da će kompanija uneti pravu revoluciju u iskustvima korisnika u okviru sportske industrije na način na koje su ostale digitalne platforme visokog profila ostvarile uticaj u svojim domenima proteklih godina.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.