ČESTITAMO: Porodila se Ana Ivanović, rodila još jednog sina (foto)

Izvor: Story, 30.Avg.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČESTITAMO: Porodila se Ana Ivanović, rodila još jednog sina (foto)

Ana Ivanović danas je drugi put postala mama, a to je otkrila svima na Instagramu. Bivša teniserka i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger presrećni su što je njihov sin Luka dobio brata, a to su istakli crno belom fotografijom ruku četvoročlane porodice koje su postavili na društvene mreže. – Naša srca su ispunjena zbog dolaska novog ... The post ČESTITAMO: Porodila se Ana Ivanović, rodila još jednog sina (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodila se Ana Ivanović – teniserka dobila još jednog sina!

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019

Proslavljena srpska teniserka objavila srećne vesti na Instagramu. – Pucamo od sreće, naš sin je dobio brata – napisala je Ana Ivanović danas na Instagramu i objavila sliku na kojoj se svi, porodično, drže za ruke s prinovom.. Ana i fudbaler Bastijan Švajnštajger su u martu prošle godine...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.