ANA IVANOVIĆ NOSI SAT KOJI KOŠTA KAO STAN U BEOGRADU: Prva je ponela ovaj model, a zbog nje sada košta DUPLO VIŠE

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2022, 15:17

ANA IVANOVIĆ NOSI SAT KOJI KOŠTA KAO STAN U BEOGRADU: Prva je ponela ovaj model, a zbog nje sada košta DUPLO VIŠE

Sat Ane Ivanović vredi čitavo bogatstvo, a lepa teniserka nosi ga gotovo svakodnevno.

Ana Ivanović zasluženo nosi titulu ikone stila. Da sada nas je nebrojneo puta oduševila perfektnim modnim izdanjima i aksesoarima za čistu desetku, međutim, jedna stvar zajednička je gotovo svakoj odevnoj kombinaciji.

U pitanju je "Rolex" sat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Cosmograph Daytona" koji ima nadimak "Panda", od kog se nekadašnja teniserka ne odvaja, a koji danas važi za jedan od najpopularnijih.

Zapravo, reč je o modelu koji danas zapravo duplo skuplji nego kada je tek izašao iz salona, a za to su zaslužni i oni koji ga nose i čine popularnijim.

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

To je svakako i srpska teniserka koja se na raznim događajima često pojavljuje sa njim, a ovaj sat vredi oko 24.000 evra. Međutim, njegova cena na sivom tržištu penje se i preko 50.000 evra, a cena mu raste iz dana u dan.

- Proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović ima dugu saradnju sa najpoznatijim brendom na svetu. Na zglobu njene ruke najčešće možete videti upravo ovaj Rolex Cosmograph Daytona model, referentne oznake 116520LN. Sat je izrađen u poznatom Oyster čeliku, prečnika kućišta 40mm.

Ovo je jedan od traženijih sportskih modela na tržištu pa mu se cena gotovo duplira nakon izlaska iz salona, piše "Sat na ruci".

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana je odavno zaštitno lice ovog brenda, a zanimljivo je da u svojoj kolekciji, iako bi mnogi očekivali suprotno, nema preveliki broj skupih satova, za razliku od, primera radi, Jelene Đoković, koja se može pohvaliti kolekcijom od koje bi vam se zavrtelo u glavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.