POSLE DONACIJE 35 RESPIRATORA: Oglasila se Ana Ivanović! Njena poruka ODUŠEVIĆE celu Srbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE DONACIJE 35 RESPIRATORA: Oglasila se Ana Ivanović! Njena poruka ODUŠEVIĆE celu Srbiju!

Proslavljena šampionka velikog srca.

Proslavljena srpska teniserka i nekadašnja šampionka Rolan Garosa Ana Ivanović oduševila je celu Srbiju, kada je u sredu donirala 35 respiratora za pomoć najugroženijima u našoj državi.

Ivanovića je uz pomoć nekolicine kompanija, učestvovala u nabavljanju respiratora za Srbiju, a sve je učinjeno pod okriljem UNICEF-a čiji je Ana ambasador godinama.

Ivanovićeva je doprinela i da 1.700 najugroženijih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodica u Srbiji dobije higijenske pakete, dok su prethodno jedna od najlepših teniserki u istoriji "belog sporta" i UNICEF zajedno dostavili maske, zaštitna odela, vizir naočare i rukavice namenjene zdravstvenim radnicima.

If you can’t go outside, go inside! 🧘🏻‍♀️ Lots of people are struggling around the world, feeling scared or uncertain. It’s important more than ever to stay connected, calm and have compassion! 🙏🏼 Do remind yourself to be grateful for today! #stayathome

Објава коју дели Ana Ivanović (@anaivanovic) дана 26. Мар 2020. у 9:02 PDT

- Ako ne možete da idete napolje, idite unutra! Mnogo ljudi širom sveta se sada muči, oseća se uplašeno i nesigurno. Zato je važnije nego ikad da ostanemo povezani, smireni i saosećajni! Podsetite sebe da bude zahvalni za danas - oglasila se Ana Ivanović na Instagramu.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.