Doček Ane Ivanović u utorak

Izvor: B92, 09.Jun.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček Ane Ivanović u utorak



Pobednica Rolan Garosa Ana Ivanović u utorak će održati konferenciju za novinare u Beogradu, a potom će joj biti priređen svečani doček ispred Skupštine grada, rečeno je agenciji Beta u marketinškoj službi kompanije "Verano Motors". Jovo Srećo, direktor marketinga te kompanije, koja je sponzor Ivanovićeve, rekao je da će srpska teniserka u 14.30 održati konferenciju u hotelu "Zira", a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zatim će se u 17.00 obratiti navijačima sa balkona Skupštine grada.

Ana Ivanović u subotu je u finalu Rolan Garosa pobedila Ruskinju Dinaru Safinu i postala, posle Monike Seleš, prva teniserka iz Srbije koja je osvojila jedan grendslem turnir.

Zahvaljujući uspehu u Parizu, Ivanovićeva je u ponedeljak preuzela i prvo mesto na WTA listi od Ruskinje Marije Šarapove.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.