BIVŠI TRENER ANE IVANOVIĆ TVRDI: Novak i Rafa će osvojiti samo po jedan Grend slem

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 17:34

BIVŠI TRENER ANE IVANOVIĆ TVRDI: Novak i Rafa će osvojiti samo po jedan Grend slem

Smatra da će im konkurencija biti veoma jaka.

Od Novaka Đokovića i Rafaela Nadala očekuje se da ove sezone vode glavnu reč, jer će Rodžer Federer morati da potraži formu posle duge pauze i oporavka posle operacije kolena. Ipak, teniski trener Mats Merkel koji je tokom karijere radio sa Gulbisom, Timom, Marejem, Verdaskom i Anom Ivanović ne veruje da će Srbin i Španac biti toliko dominantni, čak veruje da će obojica osvojiti samo po jednu Gren slem titulu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
 - Trebalo bi ovo da bude uzbudljiva godina. Ako imamo regularnu sezonu sa četiri Grend slema, mislim da Novak Đoković i Rafael Nadal neće osvojiti više od jednog. Preostala tri će prepustiti rivalima. Dominik Tim im je najveći rival, stalno napreduje - rekao je Merkel. - Impresioniran sam kako je ostavio period koronavirusa iza sebe i osvojio US open. Šteta što nije mogao sezonu da kruniše trofejom na ATP finalu.

Biće ovo jedno od najuzbuljivijih prvenstava Portugala u poslednje vreme. Sporting je prvi, a drugo mesto dele Porto i Benfika, koji igraju večeras (22.00), a oba tima nalaze se u odličnoj formi. Porto ima više uspeha u derbijima u poslednje vreme, pa je kvota na keca 2,25, iks je 3,40, a dvojka 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Porto – Benfika.

Osim Tima, Merkel je naveo još nekoliko igrača za koje smatra da će biti konkurentni na najvećim turnirima.

 - Aleksandar Zverev je sjajan potencijal, mada još uvek mora da poboljša neke stvari, počevši od servisa. Stefanos Cicipas nije tako dobro odigrao 2020, ali u 2021. od njega očekujem mnogo, kao i od Dimitrova, Ože-Aljasima, Šapovalova - smatra Merkel.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Najlin Ešli, devojka košarkaša Krisa Hamfrisa
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.