Anu Ivanović su pitali DA LI SINOVE UČI I SRPSKI I NEMAČKI: Nikad ne otkriva detalje o deci, ali na ovo je MORALA DA ODGOVORI

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 07:30

Anu Ivanović su pitali DA LI SINOVE UČI I SRPSKI I NEMAČKI: Nikad ne otkriva detalje o deci, ali na ovo je MORALA DA ODGOVORI

"Vreme leti, pogotovo kad imaš decu."

Ana Ivanović ponosna je mama dva dečaka, starijeg Luke (2) i mlađeg Leona, koji će uskoro proslaviti  prvi rođendan. Iako naslednike ne eksponira javno, nedavno je otkrila pojedine detalje koje javnost nije znala.

Ana je, naime, ispričala da stariji sin nje i nekadašnjeg nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, Luka, razume četiri jezika. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Mlađi sin je mali da priča, ali stariji sin razume četiri jezika, čak i priča pomalo. Razume kad mu se obraćate na srpskom, engleskom, nemačkom i španskom - odgovorila je Ana nedavno u intervjuu koji je putem Instagrama dala Barbari Šet, voditeljki Eurosporta, na pitanje da li ona i Basti decu uče istovremeno dva jezika - spski i nemački.

Ana je opisala i kako je izgledao život sa dvoje male dece tokom izolacije.

- Vreme leti, pogotovo kad imaš decu. Bilo je izazovno u karantinu, ali imamo baštu ispred kuće, pa deca mogu da se igraju napolju, ali i u kući. Moji roditelji su došli na rođendan starijeg sina i onda su ostali sa nama, jer su bili "zaglavljeni" zbog virusa i bilo je sve veoma lepo - rekla je Ana, pa dodala:

- Kad dobijete decu nikad ne spavate normalno , ja dve godine nisam maltene ni spavala. Međutim, mlađi sin spava jako dobro tako da je za sada dobro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.