Ana ponovo pobeđuje - Za Srbiju!

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2020, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana ponovo pobeđuje - Za Srbiju!

U ovim teškim danima, Ana Ivanović učinila gest vredan divljenja.

Čitav svet je u borbi protiv pandemije koronavirusa, užurbano se pojačavaju kapaciteti u bolnicama, ali se aktivno radi i na nabavci neophodnih respiratora za lečenje pacijenata sa težom kliničkom slikom.

Veliki broj novih respiratora prethodnih dana kupila je i Srbija, a ''Kurir'' večeras otkriva da je 35 respiratora nabavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i zahvaljujući našoj proslavljenoj teniserki Ani Ivanović.

Prema njihovim saznanjima, ne samo što je Ana finansijski pomogla ovu nabavku, nego je i zahvaljujući ličnim kontaktima, kao i dugogodišnjoj ulozi ambasadora Unicef-a doprinela da se ova nabavka što pre realizuje.

Tokom njene teniske karijere bili smo svedoci i Aninih pobeda za Srbiju, zahvaljujući njoj čula se i himna naše zemlje na Rolan Garosu u Parizu 2008. godine, ali ova najnovija pobeda vredi još i više.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.