Ovo je do sada neviđen snimak nastupa Ejmi Vajnhaus

Izvor: Mondo, 09.Nov.2018, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je do sada neviđen snimak nastupa Ejmi Vajnhaus

Pogledajte snimak mini koncerta koji je pevačica održala samo za svoje najbliže, a koji je objavljen tek pre nekoliko dana.

Novi dokumentarac o životu i radu Ejmi Vajnhaus objavljen je pre nekoliko dana, a iz njega saznajemo neke realtivno nepoznate detalje o njoj.

MONDO u kući Ejmi Vajnhaus

Između ostalog, prvi put imamo priliku da vidimo i snimak njenog nastupa kome su prisustvovali samo njeni najbliži i koji se zove "Intimno veče >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Londonu", koji je zabeležen u studiju u Riversajdu 2008. godine.

Te iste večeri, pevačica je osvojila pet Gremi nagrada, a njen singl "Rehab" proglašen je za pesmu godine.



Izvor: YouTube/Eagle Rock
Pogledaj vesti o: Amy Winehouse

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PO PRVI PUT! Pogledajte do sada neviđen snimak privatnog nastupa Ejmi Vajnhaus! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2018

Odrržala je koncert za svoju porodicu i prijatelje...Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus održala je privatni mini-koncert za svoje najbliže, koji do sada nismo imali priliku da vidimo..."Back to black", novi dokumentarac koji otkriva detalje o nastajanju istoimenog albuma iz 2006. godine, objavljen...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.